VOOR ZORGAANBIEDERS DIE OVERGAAN NAAR DE WMO

VOOR ZORGAANBIEDERS DIE OVERGAAN NAAR DE WMO

Verkopen is een kunst?

 

Voor Zorgaanbieders in de AWBZ wordt het anticiperen en voorbereiden op alle aanbestedingen bij gemeenten een kunst, daarnaast moet het aanbod ook “verkocht” worden aan  Gemeenten. Professionele “verkoop” is iets waar aanbieders van zorg aan moeten wennen. Voor hen hebben wij een aantal diensten ontwikkeld die de “verkoop” kant kan helpen professionaliseren. Deze diensten zijn gebaseerd op een aantal verkoopprincipes: kennis van uw eigen organisatie, kennis van de markt en kennis van de opdrachtgever.

  • Wij kunnen een aantal marktanalyses met u voorbereiden die uw kennis van de markt, opdrachtgever en eigen organisatie vergroten.
  • Wij kunnen u adviseren op de inrichting van uw interne verkooporganisatie vanuit een inkoopervaring.
  • Wij kunnen uw aanbestedingen/ offertes naar (meerdere) gemeenten toe voorbereiden of overnemen.
  • Wij kunnen met uw organisatie uw producten portfolio analyseren. Dit doen wij met een inkoopbril op en volgens een aantal inkoopprincipes, die inkopers dagelijks gebruiken. Door de uitkomsten te vertalen naar strategische uitgangspunten per gemeente krijgt u inzicht in de te volgen verkoopstrategie per product per gemeente; deze exercitie levert strategische inzichten op voor uw organisatie, waarmee u de markt met vertrouwen op kunt gaan.
  • Wij kunnen uw organisatie trainen om de verkoop te professionaliseren. Dit doen wij met trainers die jarenlange ervaring hebben in de verkoop in de farmaceutische industrie
  • Bij  de samenwerking met andere aanbieders kunnen wij u adviseren over de vormgeving van een gemeenschappelijke offerte.
  • Wij kunnen samenwerkingstrajecten begeleiden vanuit de ervaring van samenwerken binnen wijknetwerken

Neemt u gerust contact op!