Trainingen vanuit de praktijk

Trainingen vanuit de praktijk

Wij verzorgen een aantal trainingen om uw medewerkers meer bagage te geven om de transities en taken professioneel te kunnen verkopen. Waarbij wij de ambitie hebben om met deze trainingen uw medewerkers te leren da de verkoop van ondersteuning meer is dan alleen prijs. Het vereist competenties, gevoel en deskundigheid om resultaten te halen die voor uw als zorgaanbieder acceptabel zijn tegen een zo goed mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

 

VERKOPEN IN DE WMO 

De praktijk cursus “Verkopen in de WMO” , vanuit de ervaringen AWBZ en farmaceutische industrie biedt u als Aanbieder bij uitstek de basiskennis rondom Inkoopprocessen vanuit de “AWBZ” praktijk en de kunst van het beïnvloeden uit de farmaceutische industrie.  De cursus zal ingaan op alle belangrijke aspecten in de strategische en tactische verkoop, die uw medewerkers moeten beheersen voordat ze gaan verkopen.

Een greep uit de onderdelen:

1) aanbesteden of subsidiëren of beide

2) Inkoopmodellen, kraljic, Pareto: Hoe te gebruiken in de Verkoop

3) Commercieel verkopen : beïnvloeden

Wij zullen tijdens de cursus voornamelijk ingaan op het leren en delen van praktische handvatten  die u kunt gebruiken in de praktijk van alledag.

ONDERHANDELEN IS EEN KUNST 

Onderhandelen is een vaardigheid. Onderhandelen in het (semi)publieke domein is een kunst. Onze ervaring leert dat overheden, non profits en ondernemers vaak zeer verschillende percepties, doelstellingen en belangen kennen. Betrokken partijen zien onderhandelingen daarom vaak ontaarden in strijd. Onze inzet kan dit voorkomen. Wij houden alle partijen scherp door in de procedure niet alleen te kijken naar de “regels”. Maar ook naar de mensen en de organisaties. En naar de politieke, beleidsmatige en commerciële belangen.

NON VERBALE COMMUNICATIE

Zorgaanbieders krijgen met de transities een belangrijk bedrijfsonderdeel te professionaliseren: de verkoop. Aangezien zorgaanbieders dit nog onvoldoende beheersen is het van belang dat ben leert hoe men zich in onderhandelingen moet gaan opstellen. Een belangrijk en essentieel onderdeel om de onderhandelingen met succes af te ronden is dan ook het leren herkennen en interpreteren van non verbale signalen, omdat 80% van uw onderhandelingen  via non verbale communicatie en signalen beslist wordt.

De heer  Ron Jacobs is een ervaren trainer en publicist op dit onderdeel. Hij zal met u een aantal aspecten behandelen en met u gaan oefenen in de praktijk, zodat u ook dit onder de knie krijgt.

innovatie 3

De trainers zijn professionals die jarenlang ervaring hebben met de onderwerpen. Zij zullen u gedurende de cursus zowel inhoudelijk als praktisch handvatten geven om uw doelstellingen rondom inkoop en onderhandelen te helpen realiseren. De cursussen zijn modulair in te kopen. Daarnaast kunnen wij  maatwerk en incompany trainingen bieden. Neemt u gerust contact met ons op.